Selami i Sami (Sokoli) Ukshini, Val Zeka, Shek Hallaqi dhe El Cheka për Sulejman Rexhepin

Në një përgjim të publikuar së fundmi, mbarë opinioni mori vesh se Sulejman Rexhepi nuk është në shërbim të BFI-së dhe myslimanëve të vendit, por në shërbim të politikës. Uzurpatori i BFI-së, Sulejman Rexhepi, i dinë mirë arsyet se përse kishte nevojë të përgëzoj Ali Ahmetin për fitoren, siç thotë “përfundimtare dhe u tejkaluan shumë telashe”

Sami (Sokoli) Ukshini, Val Zeka, Shek Hallaqi dhe El Cheka mes tjerash Uzurpatorit të BFI-së i thonë “Moll e kalbur Sulë” dhe i përkujtojnë se ka vjedhur nga fukarenjët dhe se gjithçka që ka vjedhur do t’i kthehet popullit!/ Levizja Myslimane për Reforma në BFI

Leave a Reply