Sulejman Rexhepi është thirrur të dëshmojë në prokurori

Prokuroria Publike pret ta dëgjojë deklaratën e Sulejman Rexhepit. A do të jetë përgjegjës për gjuhë të urrejtjes? Ata konfirmojnë se kanë arritur dokumente nga Ministria e Brendshme dhe se ata kanë hapurë procedurë pasi Komiteti i Helsinkit ngriti padi penale kundër tij, njoftojnë mediat maqedonase.

“Rasti i është dorëzuar një prokurori publik kompetent i cili do të veprojë sipas kërkesës. Gjithashtu, Sulejman Rexhepi është thirrur për të dhënë deklaratë në prokurori”, thanë nga Prokuroria Themelore Publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *