Sulejman Rexhepi thotë se është i gatshëm për debat!

GAZETARJA: Jeni i hapur kundrejt kritikave?
Sulejman Rexhepi: Unë jam i gatshëm gjithmonë çdokujt që shpreh gatishmëri t’i dal ballë për ballë, do të thotë se, i pranoj kritikat, apo…

Këtu del në pah hipokrizia e përkryer e Sulejman Rexhepit! Populli mysliman i vendit nuk e ka parë kurrë në ndonjë debat publik! Përfaqësuesit e Lëvizjes Myslimane për Reforma në BFI, me një thes dokumentesh e argumentesh, tash e sa kohë e thërrasin në debat publik. Ky jo që i ik debateve, por, ka derdhur qindra mijëra euro nëpër media që mos të publikohen qëndrimet dhe argumentet e kësaj Lëvizje! Për shembull, oponenti i tij, Afrim ef. Tahiri e ka thirrur publikisht në debat, ia ka lënë vetë Sulejman Rexhepit që ta zgjedhë televizionin, vendin, nëse do edhe në FSHI, apo në shtpinë e tij, ku të ketë dëshirë, por ama, me kusht debati të jetë publik, të dalin gjërat në opinion.
Në fakt, është mirë që mos të pranojë, është mirë që mos ta lënë të dalë në televizor, sepse është thënë mijëra herë: nëse dëshironi ta shihni kapacitetin intelektual të Sulejman Rexhepit vetëm jepjani një mikrofon dhe rehatohuni në kopallat dhe idiotizmat e tij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *