Rama: Do t’i dixhitalizojmë doktoraturat, kështu zbulohet edhe plagjiatura

Teksa po fliste lidhur me përmirësimet që janë bërë në universitet gjatë 5 viteve të qeverisjes së tij, kryeministri Edi Rama nuk la pa përmenduar edhe çështja e doktoraturave. Rama tha se të gjitha doktoraturat do të dixhitalizoheshin në mënyrë që të zbuloheshin plagjiaturat.

“Kush nuk i plotëson kushtet do të hiqet. Tani titujt i jep universiteti dhe jo këshilltari i Saliut. Pavarësisht se ata i kanë bërë atë mbi të,” -tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *