Rastet me Covid/ Kina raportoi shifrën më të lartë ditore që prej muajit prill

Kina ka regjistruar shifrën më të lartë ditore nga koronavirusi, prej më shumë se 3 muaj e gjysmë.

Autoritetet shëndetësore kanë deklaruar 101 raste të reja me COVID, ndërsa ka identifikuar edhe 27 të prekur asimptomatikë, por, ata nuk përfshihen në të dhënat zyrtare.

Që prej datës 12 prill, Kina raportoi më shumë se 100 të prekur brend një dite.

Deri më tani, në total ka 84,060 të infektuar dhe 4,634viktima,ndërsa 78,944 kanë arritur ta fitojnë betejën.

Leave a Reply