SHBA raporton mbi 100 mijë viktima nga COVID-19

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë tejkaluar shifrën e 100 mijë viktimave për shkak të koronavirusit, duke u kthyer kështu ne vendin e parë në botë me numrin më të lartë të vdekjeve.

Sa i përket rasteve të reja, SHBA regjistron mbi 1,7 milionë të infektuar në të gjithë territorin

Edhe pse numri ditor i vdekjeve është në rënie, SHBA kryeson ende listën sa i përket bilanceve të viktimave dhe të infektuarve.

Në rang global, deri më tani shënohen mbi 5.7 milionë të infektuar, 357,509 viktima dhe 2,499,544 pacientë të shëruar.

Leave a Reply