Lëkundje tërmeti, ja epiqendra dhe magnituda!

Lëkundje tërmeti janë ndjerë pak më parë në Durrës.

Të dhënat paraprake tregojnë se magnituda ka qenë 3.1, ndërsa epiqendra në Durrës.

Thellësia ka qenë 8 km.

Leave a Reply