“Lidership” i kotë, pa vizion dhe psikotorturues

Nga një ndeje e liderit të BDI-së, z. Ali Ahmetit me një diplomat amerikan, diku në stanet e tij, në bisedë e sipër, amerikani e pyet se ç’mendim ka për Sulejman Rexhepin, ndërsa z. Ahmeti i përgjigjet: “Sulejman Rexhepi mund të jetë gjithçka po jo edhe besimtar.” (Wikiliks)

Kliko linkun e fb të Lëvizjes Myslimane për Reforma në BFI

“Lidership” i kotë, pa vizion dhe psikotorturuesNga një ndeje e liderit të BDI-së, z. Ali Ahmetit me një diplomat…

Posted by Levizja Myslimane per Reforma ne BFI on Wednesday, January 22, 2020

Leave a Reply