Maqedonia e Veriut mësim online, në shkollë vetëm nxënësit nga klasa e parë në të tretën

Ne Maqedonine e Veriut vetem nxenesit nga klasa e pare deri ne klase te trete do te munden te kthehen ne bankat e shkolles. Per te gjitha grupmoshat e tjera, mesimi do te vijoje online.

Ministri i Arsimit, Arbër Ademi sqaroi se përjashtim nga mësimi online do të ketë edhe për fëmijët në shkollat ku ka pak nxënës dhe ku mund të respektohet distancimi mbi 1.5 metër.

Rikthimi ne shkolla do te shoqerohet me protokolle te vecanta sigurie ne varesi te udhezimeve nga autoritetet shendetesore.

Ndersa per rihapjen e çerdheve dhe universitetet ende nuk eshte marre nje vendim.

Leave a Reply