Mbi 614 mijë pacientë janë vaksinuar në SHBA

Të paktën 4,624,325 doza vaksinash janë shpërndarë në SHBA dhe të paktën 614,117 doza janë injektuar te njerëzit, sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.

Për sa i përket rasteve, sipas vlerësimit të Universitetit Johns Hopkins, ka pasur të paktën 18,255,974 raste të coronavirusit në vend.

Të paktën 323,274 njerëz kanë vdekur në shkaku i coronavirusit, raporton cnn.

Deri më sot, Johns Hopkins ka raportuar 25,732 raste të reja dhe 509 vdekje të raportuara.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Distrikti i Kolumbisë dhe territore të tjera të SH.B.A., si dhe raste të riatdhesuara.

Leave a Reply