Mickoski kërkon: Bashkërisht të mbahen zgjedhjet lokale dhe parlamentare

Me zgjedhjet lokale duhet të ketë edhe zgjedhje parlamentare, sepse vendit i duhet shumicë e re parlamentare. Kjo është kërkesë e liderit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

“Sigurisht se po. Sa më shpejtë të mbahen zgjedhjet parlamentare, sepse ky shtet i vogël, jostabil, tregoi se Maqedonia ka një regjim hibrid, se Maqedonia është ngatërruar në korrupsion në vendin e 111-të”, tha Mickoski.

Ai ka deklaruar se edhe më tej është duke punuar për sigurimin e një shumice të re parlamentare.

“Sigurisht se po punoj. Duroni. Së shpejti do ta mësoni”, tha Mickoski.

Ndërkaq përfundoi, se e mundshme është edhe shumica e re por edhe zgjedhjet parlamentare bashkë me ato lokalet./TV21

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftv21hd%2Fvideos%2F292378602219719%2F&show_text=false&width=560

Leave a Reply