Momenti kur polici qëllohet me armë

Një polic i ka shpëtuar me shumë fat plumbave në Rusi pasi u përpoq të ndalonte një kriminel. Prangat që përdoren për të ndaluar njerëzit që të largohen, policin e ndihmuan që të ndalonin një plumb në gjoks.

https://ren.tv/player/video/embed/784021#autoplay=1;

Siç duket nga pamjet, polici po përpiqej të ndalonte një të dyshuar për drogë. Por ky i fundit hapi menjëherë zjarr ndaj efektivit. Sipas burimeve plumbi kapi prangat që ndodheshin në jelekun e policit dhe e ndaluan që të depërtonte në trupin e policit.

Sipas autoriteteve ruse parashikohet që në vend të përdoren mbi 25 milionë armë të paligjshme.

Leave a Reply