Najat Belkacem, dikur dhe sot

Najat Belkacem, sado ëndrrimtare të ketë qenë, nuk besohet ta kishte menduar që nga bareshë dhensh në malin Rif në Marok, kur të rritej do të bëhej Ministre e Arsimit në Francë!

Leave a Reply