Në 24 orët e fundit janë bërë 2617 testime, ndërsa janë regjistruar 594 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit janë bërë 2617 testime, ndërsa janë regjistruar 594 raste të reja të covid-19:

– Shkup 303
– Kumanovë 22
– Dibër 5
– Shtypje 13
– Prilep 19
– Tetovë 26
– Strugë 12
– Veles 17
– Bitola 18
– Ohër 10
– Kavadarci 7
– Gostivar 12
– Gjevgjelia 13
– Strumicë 34
– Kriva Palanka 7
– Radovish 6
– Koçani 18
– Probistip 3
– Demir Hisar 2
– Pehçevo 1
– Berovë 2
– Valandovë 7
– Vinicë 2
– Delçevo 5
– Kratovë 1
– Sveti Nikole 2
– Kërçovë 17
– Resen 7
– Negotino 3

3 persona janë të vdekur në gjendje spitalore, pacient nga Kumanova (70), nga Prilepi (67) dhe një pacient nga Bogdanci (75).

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 162 pacientë të shëruar nga:

– Shkup 79
– Shtip 8
– Prilep 6
– Tetovë 5
– Strugë 1
– Veles 2
– Bitola 3
– Kavadarci 2
– Gostivar 3
– Gjevgjelia 2
– Strumicë 12
– Kriva Palanka 6
– Radovish 1
– Kochani-8
– Probistip 1
– Makedonski Brod 1
– Berovë 8
– Valandovë 3
– Sveti Nikole 7
– Kërçovë 4

Gjithsej janë bërë 219.158 testime Covid-19. në vend.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 23201, numri i pacientëve të shëruar është 17111, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 5266.

Leave a Reply