Nga 12 tetori hapen kufijtë pa test PCR për në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi dhe Serbi

Derisa qytetarët e Maqedonisë së Veriut kanë pritur sot ose nesër hapjen e kufirit pa PCR test për në vendet fqinje, megjithatë vendimi hyn në fuqi më 12 tetor, gjegjësisht pas gjashtë ditëve.

Vendimi ishte propozuar nga Komisioni për Sëmundje Infektive, që sot e ka miratuar Qeveria.

Leave a Reply