Ngjela bën deklaratën e fortë: Meta ka prona të pajustifikuara, kërkon të shpëtojë veten

Avokati Spartak Ngjela hodhi akuza të forta ndaj Ilir Metës në Open nëTop Channel. Ngjela tha se Meta po del me 2 mars vetëm për të shpëtuar veten. Do tregoj 3 pika që me 2 mars nuk do të ndodhë asgjë. Meta ka hipur në një drrasë të kalbur dhe nuk e tremb dot Washingtonin dhe Berlinin me këto deklarata dhe qëndrime.

Meta ka prona të justifikuara. Ai nuk mund të dalë sikur po shpëton veten kur don që të rregullojë interesat e veta. Ai ka frikë dhe kërkon të mbrohet të rregullojë vetën dhe pronat e tij. Reforma në drejtësi që po bëhet me RR të madhe do ti penalizojë të 4 liderat. SPAK-u do ti marrë nën hetim. Në 2021 këta të 4 nuk do të jenë. Rama, Meta, Berisha dhe Basha nuk do të konkurojnë në 2021- tha Ngjela.

Leave a Reply