Nis punët Kuvendi Qendror i Aleancës për Shqiptarët

Pas pak çastesh filloi Kuvendi i VI Qendror i ASH-së, i cili mbahet në qytetin e Gostivarit. Në rend dite ka 6 pika, mesin e tyre edhe zgjedhjen e antarëve të rinj të Kuvendit Qendror dhe raport nga Shtabi Qendror Zgjedhor i partisë për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të mbajtura me 15 Korrik.

Në mbledhje pritet të diskutohet edhe situata aktuale politike në vend. Poashtu, pritet që edhe Kryesia Qendrore të ketë anëtarë të rinj.

Leave a Reply