Nisi grupimi i specieve në zhdukje

Nga kabineti i uzurpatorit të BFI, Sulejman Rexhepi, na u publikua një foto dhe një “palimpsest” humoristik i denjë për krijesën më antihumane që ka shoqëria jonë. Sulejman Rexhepi i nis mesazhin francezëve: “pirdhuni, nga BDI nuk mundet të më ndajë askush (sepse, menjëherë përfundoj në burg)”!
Po çfarë miqësie i lidhë këta dy për më tepër që nuk qenkan parë gjatë kohë?! Natyrisht ky lloj specie ka interesin e shpëtimit, sepse jan në zhdukje e sipër! E vetmja gjë që i lidhë për momentin është veprimtaria e jashtëligjshme, bisnesi i pistë dhe, kontrabandimi i votave shqiptare në zgjedhjet e pritshme. Tashme është dëshmuar se këta specie në zhdukje, për vlerat e tyre, mbajnë të stampuar në b… shenjën “24 k”!
Po nis rigrupimi i specieve në zhdukje! Paskan nuhatur përfitime në ndonjë veprimtari të paligjshme, të cilës, kjo specie në zhdukje, i thotë “miqësi”! Hë se së shpejti ia ndini kangën!

Leave a Reply