“Operacioni anti-tepsi”, Rama: Masa konkrete kundër parazitëve e grabitqarëve. Denonconi në shqipëriaqëduam.al

 

“ERTV Live?: (Pjesa II) Faza e Parë e Operacionit AntiTepsi – Pas 4 muajsh pune intensive, qeveria plotësisht e përgatitur për realizimin e plotë të një shkurtimi të parë drastik të burokracisë për qytetarët, në çdo sektor. Një hap i madh për rritjen e shpejtësisë së shërbimeve për qytetarin në zyra e sportele dhe uljen e ndjeshme të korrupsionit. Jo vetëm kaq, po edhe masa konkrete kundër parazitëve e grabitqarëve, përmes Platformës së Bashkëqeverisjes shqiperiaqeduam.al”, shkruan rama në facebook.

Leave a Reply