Agim Mehmeti ndjehet i përmbushur në zemër me Mulla Sulën e kriminalizuar

Sërish ky farë borxhliu i madh i arkës së BFI-së, Agim Mehmeti, na doli me një kollumne të nënshkruar me emrin e Sulejman Rexhepit. Titullin ia kishte vënë “Boshllëku”! Bosh muhabet, prandaj dhe askund nuk korrespondonte titulli me kollumnën e pordhaftë.

Por, nëse Agim Mehmeti ka dashur që të shkruajë për boshllëkun si koncept filozofik, atëherë duhet të dijë se secili autor për fenomenet filozofike niset nga përjetimet apo shqetesimet e brendshme personale! Cili ishte shqetësimi i brendshëm i Agim Mehmeti? Nuk ka shqetesime ky farë përjetuesi i “o tope tope papagallo” sepse, ndjehet thellësisht i përmbushur në shpirt nga fakti që si znaçkën komuniste e mbanë në zemër Mulla Sulen e kriminalizuar. Zatën kriminelët gjithnjë në mes vete janë si thoi me mishin, te pandarë. Apo Agim Mehmeti dëshiron të na thotë se, nuk është si Mulla Sula, sepse nuk ka bërë kurrfarë krimi! Po që i ka shpallur për spiunë të pafajshmit dhe që i ka fshehur spiunët e vërtetë të UDB-së?! Se a është bosh i pafajshëm këtë do të na tregojë së shpejti PSP-ja, nëpër lëndët e së cilës po lakohet mjafsh shpesh edhe emri i Agim Mehmetit, këtij shkronjësi të kollumnave me pseudonimin h. Sulejman ef. Rexhepi. Turp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *