Xhafer Ukshini: Fjala e keqe më e rëndë se plumbi i shkaut!

Deklerata e Sulejman Rexhepit lidhur me grupin e Kumanovës nuk mbeti pa u komentuar edhe nga familjarët e komandantëve. Sot për redaksinë tonë,  Xhafer Ukshini, i vëllai i Komandant Sokolit ka dërguar këtë koment:

“Paska fol edhe Sulejman Rexhepi- Zharko, ai që me ta u morrën CNN e çfar nuk i thanë, bashkpunetor i UDB-së, komunist e hajt hajt, e ky mas sa kohe, paska fol se komandantët i paskan ofru sherbime kunder kundershtarve tij… Athu çfar borxhi i paskan pas ktij Zharkos kur asnje gram kontributi ska dhene per ta as nluft as mbas luftes. Kjo fjal e Zharkos për ne është më e rëndë se plumbi i shkaut.
Nashta Zharkos i takon me fol kunder djemve te kumanoves sepse ky ka pas deshir te jet me uniformë te policisë maqedone dhe te vret shqiptarë njejt si djali i tij qe ka vra ne brodec.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *