Kur Mustafë kurva shet moral

Shkrimtari ynë i nderuar, madje me përmasa ndërkombëtare, personaliteti që llogaritet vlerë e pakontesueshme në letërsinë shqipe, z. Kim Mehmeti, ka shfaqur një mendim të vetin mjaft të guximshëm për sa i përket mosbrengosjes kolektive të myslimanëve të vendit lidhur me “të parin” e tyre fetar por merren me priftërinjtë pedofil!

Shkruan: Lirak Zenuni (PhD)

 

Kim Mehmetit, si çdo njeri normal, për më tepër kombëtar, natyrisht që i ka ardhur shumë keq angazhimi i myslimanëve të vendit për ta propaganduar luftën që Kisha Katolike e zhvillon kundër amoalitetit në radhët e klerikëve krishterë, ndërkohë që e heshtin krimin e Sulejman Rexhepit për të cilin tashmë janë të deponuar dhjetra akuza në organet e drejtësisë të vendit.
Çohet si ai sendi jerëm njëfarë Mustafa Dauti dhe i reagon duke u munduar që të derdhë mbi këtë personalitet një “maunë” me shpifje. Zoti e di se çfarë lezeti i ka shkaktuar Suleman Rexhepi Mustafa Dautit deri sa po qëndrojnë në të njëjtin hotel nëse jo edhe në të njëjtën dhomë në Antalia pas operacionit të suksesshëm lidhur me vjedhjen e haxhit të sivjemë dhe me shitjen e vizave arabe.
Sulejman Rexhepi e urdhëron Mustafa Dautin që t’i reagojë Kim Mehmetit, dhe kjo flet se në çfarë derexhe ka rënë Sulejman Rexhepi, flet për mjerimin e tij shpirtëror, flet për injorimin total që ia bëjnë bashkëpunëtorët dhe mbarë myslimanët e vendit.
Ndryshe, Mustafa Dauti është i njohur si narkodiler, si njeri i pashkollë, si njeri i cili Luan Hajdaragën e ndjerë e paguan 10 mij euro për ta magjistruar në universitetin e egër të Strugës.
Mustafa Dauti jo që është personazh për të cilin shpifet, por, është drejtpërdrejtë i akuzuar nga qytetari turko-austriak, Sulejman Mutlluxhan, për vjedhje e për zhvatje.
Mustafa Dauti akuzohet si lavatriçe e parave të pista të Sulejman Rexhepit; akuzohet si çergë qeni me të cilën mbulohen gjurmët e krimit dhe të vjedhjes së madhe që Sulejman Rexhepi bën në BFI në emër të shoqatës mafioze “Hilal”!
Mustafa Dauti akuzohet si zhvatës i qindra mijëra eurove të mbledhura për vëllezërit shqiptar në Hasanbeg dhe rrethinë të cilët përjetuan katastrofë natyrore por që kurrë nuk e shijuan atë ndihmë gjithëpopullore, sepse paratë e tubuara i vodhi Mustafa Dauti me Sulejman Rexhepin dhe, i pari bleu po atë ditë BMW X6, ndërsa i dyti i bleu nipçes ordiner Golf 7 për ditëlindje!
Mustafa Dauti auzohet si vjedhës i ndihmave humanitare që vijnë nga Dijaneti i Turqisë, akuzohet për kontrabandim të kafes dhe të çajit. Mustafa Dauti, ndër myslimanët e vendit njihet si hajn, si kriminel, si narkodiler, dhe jo si teolog, si bandit që për të ikur nga turpi mendon se i duhet Porsche, ndaj dhe blenë në krizën falimentuese te BFI-së së uzurpuar nga Sulejman Rexhepi.
Mustafa Dauti flet për moral e për kopila?! Po krejt farefisi i tij e di se si ai, si pedofil që është, plotë dhjetë vjet ka zhvilluar jetë paralele me një adoleshente nga rrethina e Kumanovës, të cilën e ka marrur më qafë që nga mosha 16-17 vjeçare e deri para një jave! Kur kuptuan fëmijët dhe bashkëshortja e tij, ky desh tentoi të bëj vetëvrasje. E shpëtoi Sulejman Rexhepi duke e marrur pak me vete nëpër Zagreb e Turqi, natyrisht, me maicat e Sulejman Rexhepit se askush nuk e bën mall më sa një qen rrugaç!
Të shesë moral e brengë fetare Mustafa Dauti, është njësoj sikur një prostitute e stërlodhur të pretendojë se është virgjine. Mustafa Dauti ndoshta është në vesh…l..   ,bbñ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *