Prof. Përparim Kabo: Ikja e turpshme e një Kryeprokurori!

Profesor Perparim Kabo e quan “ikje te turpshme te nje ish kryeprkurori” largimin e Adriatik Llalles dhe heqjen dore edhe nga rikthimi i tij ne Gjykaten e Apelit.  Me nje shenim te forte ne faqen e tij ne Facebook, Kabo rrefen se cfare i kishte shkruar Llalles dhe cfare i kishte kerkuar, gje qe ai sipas tij, nuk e beri.

 

“Ike Adriatik Llalla si një person që nuk bëtë asgjë kundër krimit dhe korrupisonit…”- shkruan Kabo, duke theksuar se “Ju ikni tani me turp, i dështuar dhe besoj i gatshëm për tu përballur me drejtësinë sepse ju e dini që edhe mosveprimi ndëshkohet po një soj si veprimi i paligjshëm”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *