“Reisi” i BDI-së ambasador i iftareve manipulative

Sapo filloi Muaji i Ramazanit, shpërthimthi bulëzuan, si kërpudhat pas shiut, manipulimet e Sulejman Rexhepit dhe myhybët e tij! Manipuloi pa pikë përgjegjësie në një pseudo-intervistë televizive kosovare (gjë që ia trashi edhe më shumë në Prokurori dosjen e gjuhës së urrejtjes), manipuloi kur tha se i paska mbajtur 13 mbledhje nëpër të gjitha myftinitë si dhe nëpër institucionet e BFI-së; manipuloi me gjendjen politike dhe të myslimanëve në vend; me lejen e tij nisën manipulimet edhe me “aktivitetet humanitare”, të cilat fund e krye të kriminalizuara…
Dhe, fare në fund, ka shpikur “Myftinia e Shkupit, në bashkëpunim me Komunën… organizoi iftar për imamët…”!

Për të lexuar këtë editorial nga Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI, kliko linkun:

“Reisi” i BDI-së ambasador i iftareve manipulative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *