Opozita mbledh grupin e punës për reformën zgjedhore

Të martën në orën 12:00 opozita do të mbledhë grupin e punës për reformën zgjedhore.

Mësohet se në këtë mbledhje do të shqyrtohen propozimet e anëtareve për çështjet që lidhen me fushatën dhe median.

Gjithashtu do të këtë raportim mbi platformën për adresimin e rekomandimeve të ODIHR që kanë të bëjnë me vullneti politik.

Leave a Reply