Nga e enjtja moti me diell

Shirat parashikohen të shoqërojnë vendin deri në të enjten, teksa temperaturat vijojnë të mbeten në të njëjtat ritme. Sipas Meteoalb,…

Në kërkim të drejtësisë

Qytetarët e Maqedonisë janë të vetëdijshëm për gjyqësorin që kanë dhe tanimë e dijnë se janë zhvilluar shumë procese gjyqësore…