“Për vëllain Klodian Rasha”/ Protesta në Dibër, Durrës e Pogradec (Foto)

Protesta kundër vrasjes se 25-vjeçarit nuk është përqëndruar vetëm në Tiranë. Qytetarë nga Lezha, Durrësi, Dibër, Pogradeci dhe Korça kanë zhvilluar protesta paqësore në qytetet e tyre. Ata shihen teksa marshojnë dhe në duar mbajnë foton e Klodianit dhe qirinj.

Në Pogradec, pas marshimit paqesor, thirrjeve dhe mesazheve per drejtesi, protestuesit janë shperndare.

Ndërkohë, në Durrës, qindra të rinj kanë protestuar para bashkise. Deri tani, nuk ka pasur inicidente mes protestuesve dhe policisë.

Leave a Reply