Pesë qytete të Maqedonisë sonte me ajër të ndotur

Sipas të dhënave të stacioneve që masin cilësinë e ajrit, Kumanova, Tetova, Manastiri, Velesi dhe Gjevgjelia janë qytetet që sonte kanë ajrin e ndotur.

Kërçova, Gostivari, Koçani dhe Kavadari janë mesatarisht të ndotura, ndërsa dibranët thithin ajër me ndotje të vogël.

Ajri në Shkup sonte nuk është i ndotur si më herët, dhe kryeqyteti tani ndodhet në vendin e 95-të në botë sipas ‘Air Visual’.

Në këtë listë në vend të katërt ndodhet Sarajeva.

Leave a Reply