“Poshtë diktatura”/ Qindra protestues sërish në shesh, thyhen xhamat e Ministrisë së Financave

Nga Kryeministria, protestuesit janë zhvendosur drejt Drejtorisë së Policisë.

Ndërsa mbajnë në duar postera ku kërkojmë drejtësi për Klodianin, ata thërrasin njëzëri “Poshtë diktatura” dhe “Rama ik”.

Leave a Reply