Qytetarët të revoltuar, sjemi në listë për t’i marrë 6 mijë denarë

Shumica e familjeve që marrin ndihma sociale dhe pensione sociale nuk janë përfshirë nuk janë pjesë pakos së katërt të masave anti Covid.

Në inbox të agjencisë INA kanë ardhur me dhjetëra letra që kanë të njëjtën ankesë, e ajo është se asnjëri nga familja e tyre nuk është në listë dhe se si pasoj as nuk do ta marrin ndihmën prej 6000 denarëve.

Ndonëse shumica e tyre kanë të ardhura minimale nuk do jenë pjesë e ndihmës qeveritare edhe pse sipas kushteve që kërkohen ata i plotësojnë.

Leave a Reply