Rama: Edhe kjo mund të ishte thjesht një “Photo of the day”

Kryeministri Edi Rama ka falenderuar të gjithë forcat speciale që po kontribojnë në Durrës dhe Thumanë.

“Edhe kjo mund të ishte thjesht një PHOTO OF THE DAY.

Edhe kjo mund të ishte thjesht një PHOTO OF THE DAY. Por asisoj, fotoja e ditës nuk do të thoshte dot se sa shumë…

Posted by Edi Rama on Wednesday, November 27, 2019

Leave a Reply