“Reketi”, Zoran Milevski-Kiçeec pranon fajin

5 / 100 SEO Score

Zoran Milevski-Kiçeec ka pranuar fajin për të cilin ngarkohet derisa i akuzuari i parë Bojan Jovanovski (Boki13) dhe Katica Janeva para gjykatës kanë thënë që janë të pafajshëm. Ky është epilogu i deritanishëm i seancës së sotme gjyqësore për rastin “Reketi”.

Leave a Reply