Rekord i zi

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 3331 testime të realizuara, 1275 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Shkup-519, Kumanovë-70, Stip-36, Prilep-75, Tetovë-85, Strugë-30, Veles-47, Manastir-69, Ohër-24, Kavadarc-40, Gostivar-55, Gjevgjeli-22, Strumicë- 39, Kriva Pallankë-7, Radovish-15, Krushevë-2, Koçan-20, Probishtip-13, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-5, Berovë-6, Vallandovë-2, Vinicë-8, Dellçevë-7, Kratovë -12, Sveti Nikollë-6, Kërçovë-34, Resnjë-6, Negotinë-19.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 502 pacientë të shëruar.

Shkup-306, Kumanovë-25, Shtip-17, Prilep-12, Tetovë-12, Strugë-9, Veles-12, Manastir-14, Ohër-28, Kavadarc-6, Gjevgjeli-12, Strumicë-17, Kriva Pallankë -1, Radovish-3, Koçani-11, Probishtip-4, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-5, Resnjë-3 dhe Negotinë-1.

Betejën me virusin korona në 24 orët e fundit e kanë humbur 13 pacientë.

Prilep-4, Shkup-1, Shtip-1, Tetovë-1, Strugë-1, Manastir-1, Ohër-1, Strumicë-1, Koçan-1 dhe Berovë-1.

Leave a Reply