Rekord vdekjesh nga koronvairusi në Maqedoni: 30 të vdekur dhe 947 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3042 teste, dhe janë regjistruar 947 raste të reja me Covid-19 në: Shkup-530, Kumanovë-30, Dibër-3, Shtip-15, Prilep-38, Tetovë-54, Struga-18, Veles-22, Manastir-43, Ohër-43, Kavadar-8, Gostivar-25, Gjevgjeli-3, Strumica-23, Kriva Pallanka-4, Radovish-7, Krusheva-2, Kocani-3, Probishtip -8, Demir Hisar-4, Makedonski Brod-5, Pehcheva-1, Berova-2, Valandova-2, Vinica-1, Delcheva-5, Kratova-4, Sveti Nikole-8, Kërçovë-25, Resnjë-8, Negotino-3.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 691 pacientë të rikuperuar nga: Shkup-301, Kumanovë-45, Stip-13, Prilep-34, Tetovë-51, Strugë-4, Veles-29, Manastir-16, Ohër-24, Kavadar-23 , Gostivar-20, Gjevgjeli-13, Strumica-40, Kriva Palanka-8, Radovish-8, Krusheva-1, Kocani-13, Probishtip-8, Makedonski Brod-1, Berova-4, Valandova-2, Vinica-4 , Kratova-5, Sveti Nikole-5, Kërçovë-11, Resnjë-7, Negotinë-1.

30 persona vdiqën, gjashtë pacientë nga Shkupi (57, 66, 80, 64, 54 dhe 68), pesë nga Kumanova (58, 64, 67, 68 dhe 78), një pacient nga Shtipi (67), tre nga Prilep ( 58, 57 dhe 72g), pesë nga Tetova (83, 60, 62, 69 dhe 58), një pacient nga Manastiri (78g), pesë nga Kavadari (73, 74, 70, 77 dhe 70g), një nga Gostivari (67), dy nga Radovishi (71 dhe 68) dhe një pacient nga Kocani (52).

Leave a Reply