Shaqir Fetai si xharrah autodidakt

Shaqir Fetai po ndjenë se tashmë është i turperuar, i dhjezur fare, pa kurrfarë respekti, i dekonspiruar deri në palcë! Ndaj dhe ka humbur kontaktin me realitetin, me jeten normale, me logjikën e shëndoshë!
Ai paska marrë pjesë në një ceremoni familjare të synetimit të një fëmije. Familjes për hajër ndërsa Zoti i dhashtë shëndet dhe e rritë me të gjitha të mirat e Tij këtë fëmijë, për të cilin Shaqir Fetai, në stilin e një xharrahi autodidakt, thotë se ky fëmijë “është një personalitet i njohur në organizimin e jetës fetaro islame”!
O Shaqir xharrai, o duduk, ik se na turperove, o i turpëruar!

Leave a Reply