Shembet kupola e xhamisë, një inxhinier mbetet brenda rrënojave

Kupola e një xhamie është shembur gjatë ndërtimit në Turqi, duke bllokuar një inxhinier nën rrënoja për plot 24 orë.

250 veta u angazhuan për të larguar materialet me shpresën për ta gjetur inxhinierin të gjallë, dhe kanë 24 orë që punojnë pa ndërprerje.

Objekti i kultit po ndërtohej në Sahinbej të Gaziantepit, në jug të vendit.

Leave a Reply