“Sulmohen” një grup sirianësh, u vidhen paratë dhe telefonat

Një grup me sirianë janë dhunuar dhe vjedhur në rrugë në qytetin e Korçës nga 4 persona.

Sirianëve u janë vjedhur telefonat dhe të gjitha vlerat monetare që kishin me vete.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen 8 të qytetit.

Policia ka arrestuar autorët.

Leave a Reply