Supremja konfirmoi dënimet për Gruevskin, Jankullovskën dhe Popovskin për rastin “Tanku”

Gjykata Supreme ka hedhur poshtë ankesat e parashtruara nga të dënuarit në rastin “Tanku”, Nikolla Gruesvki, Gordana Jankullovska dhe Gjoko Popovski dhe konfirmoi aktvendimet e shqiptuara nga Gjykata e Apelit, njoftojnë nga Gjykata Supreme.

Në rastin “Tanku”, lëndë e akuzës ishte tenderi joligjor për veturën luksoze “Mercedes”.

Leave a Reply