Tag Archives: BFI e RMV

Me “krëhër vetingu”

Mjafton vetëm një shembull si Sulejman Rexhepi për ta njollosur dhe damkosur me njollë përfundimisht të pashlyeshme gjyqësorin dhe drejtësinë…