Tag Archives: Izraeli

Izraeli në karantinë

Qeveria izraelite ka miratuar vendosjen e një karantine kombëtare tre-javore, duke filluar të premten, për të frenuar përhapjen e koronavirusit,…

Izraeli bombardon disa në Gaza

Sipas informacioneve të siguruara nga burime palestineze, ushtarët izraelitë qëlluan me armë zjarri disa pika vëzhgimi të Brigadave Izzeddin al-Qassam,…

Paralajmërohet Izraeli

Ministrat e Jashtëm të Gjermanisë, Francës, Egjiptit dhe Jordanisë shpallën se nuk do ta njohin aneksimin e planifikuar nga Izraeli…