Tag Archives: Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI

Amnestia

Aktualisht, në skenën politike në Maqedoni po shtyhet vendimi dhe procesi për t’u amnestuar “terroristët” e 27 prillit me qëllim…

Alioski: BFI-së i duhen reforma

Ejran Alioski, një hoxhë i ri dhe kërçovar i respektuar, përmes rrjetit socila facebook ka bërë thirrje publike të përkrahet…