Tag Archives: Lëvizja Myslimane për Reforma në BFI

Alioski: BFI-së i duhen reforma

Ejran Alioski, një hoxhë i ri dhe kërçovar i respektuar, përmes rrjetit socila facebook ka bërë thirrje publike të përkrahet…