Tag Archives: Terrorizmi

Masat kundër terrorizmit

Ne kohen kur bota përballet me rrezikun nga terrorizmi, qeveria e Kosovës shpreh angazhimin per parandalimin e ekstremizmit ne vend. Per…

Bashkë kundër terrorizmit

  Shqipëria dhe Italia do te bashkëpunojnë me politika konkrete per luftën kundër terrorizmit, krimit te organizuar si dhe ndaj…