Tag Archives: Unuversiteti i Prishtines

Nisin protestat në Kosovë

Punëtorët teknik në Universitetin e Prishtinës, shkollave në Prishtinë dhe qendrës studentore, të martën pritet të nisin protestat dhe grevat,…