Takimi historik i Papa Françesku dhe Sekretari i Përgjithshëm i MWL Al-Issa

VATIKAN – Zhvillohet takimi mes Papa Françesku dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Ligës Botërore Myslimane (Muslim World League) Dr. Mohammed bin Abdul Karim Al-Issa.

 

Leave a Reply