Të akuzuar për falsifikim, Gjykata e Tiranës pushon çështjen ndaj Lulzim Bashës

Gjykata e Tiranës ka pushuar çështjen për kreun e PD-së, Lulzim Basha si dhe zyrtarët e PD-së, Arben Ristani dhe Ilir Dervishi, pasi u akuzuan për e falsifikimin e formularëve, lidhur me kontratat e lobimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikë.

Basha, Ristani e Dervishi janë marrë të pandehur me akuzën e falsifikimit të formularëve.

Kryedemokrati Lulzim Basha është marrë i pandehur përballë prokurorisë, për një kontratë lobimi prej 675 mijë dollarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, përmes një kompanie “Biniatta Trade”, para të hedhura këto në zgjedhjet parlamentare të vitit 2017.

Leave a Reply