Barishtja mrekullibërëse: Gruaja ishte 72 kg të enjten dhe të shtunën pesha e saj u bë 67 kg

Majdanozi është një barishte që e përdorim më së shumti për të përmirësuar shijen e pjatave, por gjithashtu ai përmirëson shëndetin dhe mund të na ofrojë më shumë se kaq.

Mund të përgatitet shumë lehtë dhe është mjaft i lirë!
Përbërësit:
majdanoz i copëtuar
1 litër ujë

Përgatitja:
Shtoni majdanozin e copëtuar në një litër ujë të zierë. Pastaj, hiqni atë nga nxehtësia dhe lëreni për 20 minuta në mënyrë që përbërësit të mund të depërtojnë mirë.
Majdanozi është një diuretik shumë i fortë, kështu që do t’ju ndihmojë të hiqni bakteret, toksinat si dhe substanca të tjera të dëmshme nga trupi juaj.
Është një antioksidant i shkëlqyer që do të arrijë të neutralizojë efektet e radikalëve të lirë, ndërsa në të njëjtën kohë zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të rënda duke përfshirë kancerin.
Doza e rekomanduar ditore është një litër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *