Tërmet në Shqipëri

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në Durrës, Fushë-Krujë, Tiranë dhe zona të tjera rrotull.

Sipas të dhënave sizmiologjike, lëkundjet sizmike kanë qenë me magnitudë 3.8.

Epiqendra ka qenë në Detin Adriatik në një thellësi 2 kilometra nën tokë.

Nga lëkundjet nuk ka të lënduar dhe as dëme materiale. 

Leave a Reply