Thaçi tregon kushtet për koalicion me LSDM-në

PDSH vendos dy kushte për koalicion me LSDM.
Kështu kryetari i kësaj partie Menduh Thaci tha se lidhur me zërat e fundit se do te bëjmë koalicion me LSDM janë dy kushte qe aty te mos jete BDI-ja dhe kryetari i PDSH-se te jete një zv kryeministër qe të ketë të drejtë nënshkrimi si kryeministri.

Kohëve të fundit janë shtuar zërat për një koalicion të mundshëm parazgjedhor në mes LSDM-së dhe PDSH-së.

Leave a Reply