Todorov: Mickoski duhet të largohet, në VMRO-DPMNE duhet të ketë tranzicion demokratik

“VMRO-DPMNE duhet të përjetoj tranzicion demokratik dhe Mickoski duhet të tërhiqet”, deklaroi në Click Plus, Nikolla Todorov.

“Unë them publikisht që Mickoski duhet të largohet. Por çështja nuk është që Mickoski të largohet dhe një tjetër të vijë dhe të vazhdojë të njëjtën gjë” tha Todorov.

Leave a Reply